I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nepečený jablkový dort
Vdolky pečené v troubě
Jogurtový moučník
Kuřecí řízek s hořčicí
Nivové placičky
Kokosové řezy - krémové s polevou
Bramborové placky (nejen) se zelím
Zeleninové smoothie s jablkem
Bábovka z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem