I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Šklebíci z listového těsta
Tetino maso
Afrika řezy
Dortíčky se šlehačkou
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Jednoduchá avokádová pomazánka
Grilované masové válečky
Portobello s nivou a šunkou
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Linecké cukroví krok za krokem
Pracny z roku 1900
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví