I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Vařená čokoládová poleva
Rajčatový salát s cuketou a…
Koláč z podmáslí
Cuketový quiche
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Čínská dýně
Rychlé banánové lívance
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Bramboračka s bylinkovými noky
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš