I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová roláda
Třešňové halušky
Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"
Vepřové koleno na černém pivě
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Sýrovo-šunková pomazánka
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros