I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety v těstíčku
Guláš s paprikami
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Rebarborová buchta
Babiččina pudinková buchta
Nastavovaná kaše
Plněná sekaná pečeně II.
Pomerančový sorbet
Vajíčková pomazánka Rabat
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem