I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Blesková rýže kari podle Lidušky
Brokolicová (květáková) roláda
Francouzský citronový koláč - Tarte…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
(Ne)alkoholické Mojito / Koktejly
Plněné papriky s knedlíkem
Broskvovo-meruňková marmeláda
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem