I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gratinovaný květák
Houbová omáčka II.
Placičky z bramborové kaše
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Úžasná "roláda" z mletého masa v …
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Houbové flíčky-zapečené
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Kuřecí steak ze stehna ala čína
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek