I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččina pudinková buchta
Slaný mrkvový koláč
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Zapečený lilek 3
Něžná pomazánka z mascarpone
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Velikonoční kopřivová nádivka
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Pečené kuřecí žaludky
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek