I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pudingovo-ovocný koláč
Kabirův pečený česnek Čeněk
Celer z trouby
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Čočkový salát s treskou
Risotto s medvědím česnekem
Bramborové placky se sýrem po našem
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem