I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový želatinový dort
Bábovka vídeňská
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Paprikovo-tvarohová pomazánka
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Banánovo-jahodový dort
Plněné knedle ve vajíčku
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot