I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční beránek - fofr
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Tuňáková pomazánka IV.
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Tiramisu se zakysanou smetanou
Jihočeská „pucková“ polévka
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger