I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravý segedínský guláš
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Nízká čokoládová buchta
Cizrna na italský způsob III.
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Francouzský křehký jablečný koláč
Pesto Rosso
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…