I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské brambory
Rajská omáčka, která se musí povést
Mramorová bábovka II.
Bramborovo - květáková polévka s…
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Guláš z hlívy ústřičné s bramboráčky
Sušenky bez vajec - snadno a rychle
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Okoun na másle a kmínu
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami