I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolice s česnekem
Pařížské rohlíčky II.
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Čokoládový fondán - chocolate fondant
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Čokoládová poleva se zakysanou…
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem