I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka s kakaem
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Linecké těsto pro začátečníky
Hlíva na kořenové zelenině se smetanou
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Masové koule na zelenině
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchá šunková pomazánka
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou