I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuličky z tatranek
Tvarohový makovec
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Špaldové sušenky bez cukru
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Pečené kuřecí žaludky
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…