I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Malinový dort - hit všech oslav
Kukuřičný chléb II.
Nové brambory s česnekem
Bezlepkové Míša řezy
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Polévka z čerstvého špenátu -…
Hovězí šuej ču
Brokolice (květák) se sýrovou…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree