I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Polévka z růžičkové kapusty
Výborný "podmaz" na chlebíčky
Babiččin sádlový koláč
Senzační schwarzwaldský dort
Vepřové kousky na paprice
Míchaná bezinková limonáda
Salát Coleslaw light
Krkovička pečená s játry a cibulí
Zapečené sýrovo-paprikové rohlíky …
Plněné batáty
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink