I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín
Smaženice z hub
Dvoubarevné jablkové řezy
Sněhové rohlíčky s krémem
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Hovězí na kari s česnekem
Domácí langoše
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Španělská paella krok za krokem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Meruňkové knedlíky - kynuté
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Buřty na pivě
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem