I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka
Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…
Plněné smažené brambory
bramborový salát bavorský
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Thajská čočka se zeleninou
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Tikka masala
Třešňové blondies
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem