I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Kotlety na cibuli
Alláhova směs
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Velikonoční jidáše
Maxi palačinka
Tmavý čokoládový koláč
Cuketové špízy s masem
Lehké a křupavé vafle
Mexická kuřecí polévka
Pizza Margherita
Třešňový koláč s tvarohem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Jahodový cheesecake do skleničky
Sněhová roláda
Kofty s tzatziki
Koláč s ricottou a bílou čokoládou