I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Škvarková pomazánka s Moravankou
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Cuketa na slanině s česnekem
Přírodní krkovička se zelím
Rýže s vejci
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Krkovička s bylinkovým máslem
Cuketové placky
Klasické lečo
Domácí kečup
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové bramboráky
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestková povidla bez míchání