I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česneková omáčka
Alenčin medovník
Halušky podle Daniely
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Angreštový pudink s černým rybízem
Steak Diane
Uzený losos na grilu
Quiche s tuňákem a cibulí
Plec pečená (nejen) se zelím
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Aperol Spritz
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem