I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Hraběnčiny řezy II.
Tvarohové řezy
Papriková pomazánka II.
Zapečené brambory se šlehačkou
Čevabčiči na chorvatský způsob
Kapsy se zeleninou ala svíčková
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Bramborový koláč se zeleninou
Pikantní čatní z meruněk
Zapečené těstoviny se zeleninou a…