Brambory oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V hlubší pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Pak...
více o Nejjednodušší gratinované brambory
V hrnci rozehřejte trochu oleje a opečte na něm na kolečka nakrájené chorizo (oleje není třeba moc, protože chorizo ho pustí). Když je chorizo hotové,...
více o Španělská bramborová polévka
Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte ji na oleji nebo sádle.
Cibuli přesypte do mísy, přidejte pečený bůček nakrájený na kousky a natvrdo uvařené...
více o Bůčková pomazánka
Vepřovou krkovici nakrájejte na čtyři stejně silné plátky. Osolte je a opepřete, potřete z obou stran hořčicí, zasypte nasekanou chilli papričkou a...
více o Ostré řízky z krkovice
V míse rozšlehejte vejce s moukou a solí a pak postupně přilévejte mléko a rozmíchejte dohladka. Nakonec vmíchejte tuzemák a hotové těstíčko nechte...
více o Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vložte je do kastrůlku, přidejte lžíci cukru a citronovou šťávu, promíchejte a duste, až se...
více o Jablkový koláč s drobenkou
Brambory oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V hlubší pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Pak...
více o Nejjednodušší gratinované brambory
V hrnci rozehřejte trochu oleje a opečte na něm na kolečka nakrájené chorizo (oleje není třeba moc, protože chorizo ho pustí). Když je chorizo hotové,...
více o Španělská bramborová polévka
Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte ji na oleji nebo sádle.
Cibuli přesypte do mísy, přidejte pečený bůček nakrájený na kousky a natvrdo uvařené...
více o Bůčková pomazánka
Vepřovou krkovici nakrájejte na čtyři stejně silné plátky. Osolte je a opepřete, potřete z obou stran hořčicí, zasypte nasekanou chilli papričkou a...
více o Ostré řízky z krkovice
V míse rozšlehejte vejce s moukou a solí a pak postupně přilévejte mléko a rozmíchejte dohladka. Nakonec vmíchejte tuzemák a hotové těstíčko nechte...
více o Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vložte je do kastrůlku, přidejte lžíci cukru a citronovou šťávu, promíchejte a duste, až se...
více o Jablkový koláč s drobenkou
Brambory oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V hlubší pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Pak...
více o Nejjednodušší gratinované brambory
V hrnci rozehřejte trochu oleje a opečte na něm na kolečka nakrájené chorizo (oleje není třeba moc, protože chorizo ho pustí). Když je chorizo hotové,...
více o Španělská bramborová polévka
Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte ji na oleji nebo sádle.
Cibuli přesypte do mísy, přidejte pečený bůček nakrájený na kousky a natvrdo uvařené...
více o Bůčková pomazánka
Vepřovou krkovici nakrájejte na čtyři stejně silné plátky. Osolte je a opepřete, potřete z obou stran hořčicí, zasypte nasekanou chilli papričkou a...
více o Ostré řízky z krkovice
V míse rozšlehejte vejce s moukou a solí a pak postupně přilévejte mléko a rozmíchejte dohladka. Nakonec vmíchejte tuzemák a hotové těstíčko nechte...
více o Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Vložte je do kastrůlku, přidejte lžíci cukru a citronovou šťávu, promíchejte a duste, až se...
více o Jablkový koláč s drobenkou