Do misky nasypte matcha prášek. Přilijte 2 lžíce horké vody a šlehejte, dokud se matcha nerozpustí. Přilijte zbývající 1 šálek vody a promíchejte....
více o Ledové matcha latté
Třešně omyjte, zbavte stopek a nasypte je do čistých zavařovacích sklenic.
Do každé sklenice přidejte 1-2 lžíce cukru a lžičku rumu a vše zalijte...
více o Třešňový kompot
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přimícháme olej a mléko. Pak přidáme mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do...
více o Jahodové řezy od Bláži
Umlít rýži šrotovníkem, 3 jemnějšími průchody. Dále zjemnit 3 průchody v mlýnku na mák, na směs hrubé a hladké mouky (do zásoby). Výběr rýže viz...
více o Rýžové krokety (noky), základní recept
Do misky nasypte matcha prášek. Přilijte 2 lžíce horké vody a šlehejte, dokud se matcha nerozpustí. Přilijte zbývající 1 šálek vody a promíchejte....
více o Ledové matcha latté
Třešně omyjte, zbavte stopek a nasypte je do čistých zavařovacích sklenic.
Do každé sklenice přidejte 1-2 lžíce cukru a lžičku rumu a vše zalijte...
více o Třešňový kompot
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přimícháme olej a mléko. Pak přidáme mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do...
více o Jahodové řezy od Bláži
Umlít rýži šrotovníkem, 3 jemnějšími průchody. Dále zjemnit 3 průchody v mlýnku na mák, na směs hrubé a hladké mouky (do zásoby). Výběr rýže viz...
více o Rýžové krokety (noky), základní recept
Do misky nasypte matcha prášek. Přilijte 2 lžíce horké vody a šlehejte, dokud se matcha nerozpustí. Přilijte zbývající 1 šálek vody a promíchejte....
více o Ledové matcha latté
Třešně omyjte, zbavte stopek a nasypte je do čistých zavařovacích sklenic.
Do každé sklenice přidejte 1-2 lžíce cukru a lžičku rumu a vše zalijte...
více o Třešňový kompot
Žloutky vyšleháme s cukry do pěny, přimícháme olej a mléko. Pak přidáme mouku s kypřícím práškem a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto nalijeme do...
více o Jahodové řezy od Bláži
Umlít rýži šrotovníkem, 3 jemnějšími průchody. Dále zjemnit 3 průchody v mlýnku na mák, na směs hrubé a hladké mouky (do zásoby). Výběr rýže viz...
více o Rýžové krokety (noky), základní recept