Jablka oloupejte a zbavte jádřinců. Dvě nastrouhejte najemno do mísy, třetí nakrájejte na drobné kostičky a odložte stranou.
Hladkou mouku a cukr...
více o Litý perník s jablky
Cibuli nakrájejte najemno a orestujte ji dozlatova na oleji.
Mleté maso dejte do mísy, dochuťte ho solí a pepřem, přidejte orestovanou cibuli,...
více o Švédské masové kuličky
V hrnci rozehřejte sádlo, přidejte klobásu nakrájenou na kolečka a lehce ji orestujte. Pak přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný nebo...
více o Klasická zelňačka
Všechny suroviny dejte do kastrůlku a přiveďte k varu. Snižte teplotu a nechte omáčku mírně probublávat bez pokličky asi 30 minut, dokud nezhoustne....
více o Domácí BBQ omáčka
Brambory oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V hlubší pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Pak...
více o Nejjednodušší gratinované brambory
V hrnci rozehřejte trochu oleje a opečte na něm na kolečka nakrájené chorizo (oleje není třeba moc, protože chorizo ho pustí). Když je chorizo hotové,...
více o Španělská bramborová polévka
Jablka oloupejte a zbavte jádřinců. Dvě nastrouhejte najemno do mísy, třetí nakrájejte na drobné kostičky a odložte stranou.
Hladkou mouku a cukr...
více o Litý perník s jablky
Cibuli nakrájejte najemno a orestujte ji dozlatova na oleji.
Mleté maso dejte do mísy, dochuťte ho solí a pepřem, přidejte orestovanou cibuli,...
více o Švédské masové kuličky
V hrnci rozehřejte sádlo, přidejte klobásu nakrájenou na kolečka a lehce ji orestujte. Pak přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný nebo...
více o Klasická zelňačka
Všechny suroviny dejte do kastrůlku a přiveďte k varu. Snižte teplotu a nechte omáčku mírně probublávat bez pokličky asi 30 minut, dokud nezhoustne....
více o Domácí BBQ omáčka
Brambory oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V hlubší pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Pak...
více o Nejjednodušší gratinované brambory
V hrnci rozehřejte trochu oleje a opečte na něm na kolečka nakrájené chorizo (oleje není třeba moc, protože chorizo ho pustí). Když je chorizo hotové,...
více o Španělská bramborová polévka
Jablka oloupejte a zbavte jádřinců. Dvě nastrouhejte najemno do mísy, třetí nakrájejte na drobné kostičky a odložte stranou.
Hladkou mouku a cukr...
více o Litý perník s jablky
Cibuli nakrájejte najemno a orestujte ji dozlatova na oleji.
Mleté maso dejte do mísy, dochuťte ho solí a pepřem, přidejte orestovanou cibuli,...
více o Švédské masové kuličky
V hrnci rozehřejte sádlo, přidejte klobásu nakrájenou na kolečka a lehce ji orestujte. Pak přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný nebo...
více o Klasická zelňačka
Všechny suroviny dejte do kastrůlku a přiveďte k varu. Snižte teplotu a nechte omáčku mírně probublávat bez pokličky asi 30 minut, dokud nezhoustne....
více o Domácí BBQ omáčka
Brambory oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. V hlubší pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět najemno nakrájenou cibuli. Pak...
více o Nejjednodušší gratinované brambory
V hrnci rozehřejte trochu oleje a opečte na něm na kolečka nakrájené chorizo (oleje není třeba moc, protože chorizo ho pustí). Když je chorizo hotové,...
více o Španělská bramborová polévka