Husí stehna osolíme, okmínujeme a vložíme do pečicí formy. Podlijeme je vodou, přikryjeme, dáme do trouby vyhřáté na 150 °C a pečeme asi 80 minut....
více o Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Brambory uvařte ve slupce doměkka. Slijte je, nechte úplně vychladnout a pak je oloupejte.
Brambory nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte k nim...
více o Nejlepší bramborové knedlíky
Sušené švestky nakrájejte na menší kousky a dejte do rendlíku. Zalijte je vínem, přidejte badyán a špetku skořice, přiveďte k varu a povařte asi 5...
více o Husí prsa s nádivkou
Připravte si vývar. Na plech dejte husí skelet a droby. Přidejte očištěnou a na menší kousky nakrájenou zeleninu a vše upečte v troubě při 180 °C...
více o Husí polévka s játrovými knedlíčky
Na pánvi na sádle orestujte na tenké plátky nakrájenou cibuli šalotku. Přidejte očištěná játra a orestujte je. Zalijte vínem a za stálého míchání...
více o Husí játra s hruškami
Husí stehna osolíme, okmínujeme a vložíme do pečicí formy. Podlijeme je vodou, přikryjeme, dáme do trouby vyhřáté na 150 °C a pečeme asi 80 minut....
více o Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Brambory uvařte ve slupce doměkka. Slijte je, nechte úplně vychladnout a pak je oloupejte.
Brambory nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte k nim...
více o Nejlepší bramborové knedlíky
Sušené švestky nakrájejte na menší kousky a dejte do rendlíku. Zalijte je vínem, přidejte badyán a špetku skořice, přiveďte k varu a povařte asi 5...
více o Husí prsa s nádivkou
Připravte si vývar. Na plech dejte husí skelet a droby. Přidejte očištěnou a na menší kousky nakrájenou zeleninu a vše upečte v troubě při 180 °C...
více o Husí polévka s játrovými knedlíčky
Na pánvi na sádle orestujte na tenké plátky nakrájenou cibuli šalotku. Přidejte očištěná játra a orestujte je. Zalijte vínem a za stálého míchání...
více o Husí játra s hruškami
Husí stehna osolíme, okmínujeme a vložíme do pečicí formy. Podlijeme je vodou, přikryjeme, dáme do trouby vyhřáté na 150 °C a pečeme asi 80 minut....
více o Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Brambory uvařte ve slupce doměkka. Slijte je, nechte úplně vychladnout a pak je oloupejte.
Brambory nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte k nim...
více o Nejlepší bramborové knedlíky
Sušené švestky nakrájejte na menší kousky a dejte do rendlíku. Zalijte je vínem, přidejte badyán a špetku skořice, přiveďte k varu a povařte asi 5...
více o Husí prsa s nádivkou
Připravte si vývar. Na plech dejte husí skelet a droby. Přidejte očištěnou a na menší kousky nakrájenou zeleninu a vše upečte v troubě při 180 °C...
více o Husí polévka s játrovými knedlíčky
Na pánvi na sádle orestujte na tenké plátky nakrájenou cibuli šalotku. Přidejte očištěná játra a orestujte je. Zalijte vínem a za stálého míchání...
více o Husí játra s hruškami