V hrnci rozehřejeme ghí nebo máslo a necháme na něm zesklovatět nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme také většinu česneku nakrájeného na plátky (bokem...
více o Poctivá česnečka
Máslo nechte povolit (případně ho rozpusťte a nechte vychladnout) a smíchejte ho s vejci. Přidejte mléko a prošlehejte. Smíchejte mouku, sůl a prášek...
více o Sýrové muffiny se slaninou a pažitkou
Brambory uvaříme ve slupce, aby byly měkké (nesmí se rozpadat, ale když do nich zapíchneme ostrý nůž, tak bramborou lehce projde). Uvařené brambory...
více o Francouzské brambory s pórkem
Uvařené nebo konzervované fazole nasypte do zapékací mísy. Pokud použijete konzervované, nezapomeňte je důkladně propláchnout pod tekoucí vodou,...
více o Pečené fazole
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cukr, mouku a skořici a zamícháme. Přidáme jablka, podlijeme vodou a...
více o Jablečný bread cake
Hladkou mouku prosejeme do mísy. Dobře vychlazené máslo nekrájíme na malé kostičky a spolu s vejcem a vodou ho přidáme do těsta.
Těsto začneme rychle...
více o Cottage quiche s červenou cibulí
V hrnci rozehřejeme ghí nebo máslo a necháme na něm zesklovatět nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme také většinu česneku nakrájeného na plátky (bokem...
více o Poctivá česnečka
Máslo nechte povolit (případně ho rozpusťte a nechte vychladnout) a smíchejte ho s vejci. Přidejte mléko a prošlehejte. Smíchejte mouku, sůl a prášek...
více o Sýrové muffiny se slaninou a pažitkou
Brambory uvaříme ve slupce, aby byly měkké (nesmí se rozpadat, ale když do nich zapíchneme ostrý nůž, tak bramborou lehce projde). Uvařené brambory...
více o Francouzské brambory s pórkem
Uvařené nebo konzervované fazole nasypte do zapékací mísy. Pokud použijete konzervované, nezapomeňte je důkladně propláchnout pod tekoucí vodou,...
více o Pečené fazole
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cukr, mouku a skořici a zamícháme. Přidáme jablka, podlijeme vodou a...
více o Jablečný bread cake
Hladkou mouku prosejeme do mísy. Dobře vychlazené máslo nekrájíme na malé kostičky a spolu s vejcem a vodou ho přidáme do těsta.
Těsto začneme rychle...
více o Cottage quiche s červenou cibulí
V hrnci rozehřejeme ghí nebo máslo a necháme na něm zesklovatět nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme také většinu česneku nakrájeného na plátky (bokem...
více o Poctivá česnečka
Máslo nechte povolit (případně ho rozpusťte a nechte vychladnout) a smíchejte ho s vejci. Přidejte mléko a prošlehejte. Smíchejte mouku, sůl a prášek...
více o Sýrové muffiny se slaninou a pažitkou
Brambory uvaříme ve slupce, aby byly měkké (nesmí se rozpadat, ale když do nich zapíchneme ostrý nůž, tak bramborou lehce projde). Uvařené brambory...
více o Francouzské brambory s pórkem
Uvařené nebo konzervované fazole nasypte do zapékací mísy. Pokud použijete konzervované, nezapomeňte je důkladně propláchnout pod tekoucí vodou,...
více o Pečené fazole
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme cukr, mouku a skořici a zamícháme. Přidáme jablka, podlijeme vodou a...
více o Jablečný bread cake
Hladkou mouku prosejeme do mísy. Dobře vychlazené máslo nekrájíme na malé kostičky a spolu s vejcem a vodou ho přidáme do těsta.
Těsto začneme rychle...
více o Cottage quiche s červenou cibulí