Listové těsto rozložte na plát, přeneste ho na vhodný plech a nožem naznačte podél všech stran asi 2 cm okraje (těsto neprořízněte skrz). Vlastně tím...
více o Bramborový koláč s rozmarýnem
Pokud nemáte dýňové pyré, začněte jeho přípravou. Menší dýni hokkaidó omyjte a rozkrojte napůl. Semínka vydlabejte lžící. Plech vyložte papírem na...
více o Dýňová roláda
Namočit bulgur na 18-22 hodin do sklenice 0,5 l se šroubovacím víčkem, zvětší objem 2,5-3x. Semolinové kroupy potřebují delší namočení, po 8-10...
více o Bulgur al dente, základní recept
Ohřát vodu do varu. Do menší nádoby odměřit mouku. Na dno větší mísy nasypat vrstvu mouky, zalít dávkou vody. Střídat vrstvy mouky a vody pro rychlé...
více o Kukuřičná placka, základní recept
Jablka oloupejte a zbavte jádřinců. Dvě nastrouhejte najemno do mísy, třetí nakrájejte na drobné kostičky a odložte stranou.
Hladkou mouku a cukr...
více o Litý perník s jablky
Listové těsto rozložte na plát, přeneste ho na vhodný plech a nožem naznačte podél všech stran asi 2 cm okraje (těsto neprořízněte skrz). Vlastně tím...
více o Bramborový koláč s rozmarýnem
Pokud nemáte dýňové pyré, začněte jeho přípravou. Menší dýni hokkaidó omyjte a rozkrojte napůl. Semínka vydlabejte lžící. Plech vyložte papírem na...
více o Dýňová roláda
Namočit bulgur na 18-22 hodin do sklenice 0,5 l se šroubovacím víčkem, zvětší objem 2,5-3x. Semolinové kroupy potřebují delší namočení, po 8-10...
více o Bulgur al dente, základní recept
Ohřát vodu do varu. Do menší nádoby odměřit mouku. Na dno větší mísy nasypat vrstvu mouky, zalít dávkou vody. Střídat vrstvy mouky a vody pro rychlé...
více o Kukuřičná placka, základní recept
Jablka oloupejte a zbavte jádřinců. Dvě nastrouhejte najemno do mísy, třetí nakrájejte na drobné kostičky a odložte stranou.
Hladkou mouku a cukr...
více o Litý perník s jablky
Listové těsto rozložte na plát, přeneste ho na vhodný plech a nožem naznačte podél všech stran asi 2 cm okraje (těsto neprořízněte skrz). Vlastně tím...
více o Bramborový koláč s rozmarýnem
Pokud nemáte dýňové pyré, začněte jeho přípravou. Menší dýni hokkaidó omyjte a rozkrojte napůl. Semínka vydlabejte lžící. Plech vyložte papírem na...
více o Dýňová roláda
Namočit bulgur na 18-22 hodin do sklenice 0,5 l se šroubovacím víčkem, zvětší objem 2,5-3x. Semolinové kroupy potřebují delší namočení, po 8-10...
více o Bulgur al dente, základní recept
Ohřát vodu do varu. Do menší nádoby odměřit mouku. Na dno větší mísy nasypat vrstvu mouky, zalít dávkou vody. Střídat vrstvy mouky a vody pro rychlé...
více o Kukuřičná placka, základní recept
Jablka oloupejte a zbavte jádřinců. Dvě nastrouhejte najemno do mísy, třetí nakrájejte na drobné kostičky a odložte stranou.
Hladkou mouku a cukr...
více o Litý perník s jablky