• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vrstvený rohlíkový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Vrstvený rohlíkový koláč

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
9fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 180
      g strouhanka z rohlíku staršího, ne tvrdého
    • 80
      g sýr cca
    • 180
      g uzené maso , uzenina, klobása... cca
    • 60
      g paprika
    • koření dle chuti nebo bylinky
    • 2
      dl mléko cca
    • 3
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Koláčovou nebo dortovou formu (22 cm) vyložíme pečícím papírem. Ze starších rohlíků, housek nebo veky si v chopperu rozmixujeme strouhanku. Uzeninu a papriku pokrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. Vejce vyšleháme s troškou soli a promícháme s mlékem.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Zhruba 70-80 gramů strouhanky rovnoměrně nasypeme na dno formy, strouhanku posypeme polovinou pokrájené uzeniny, papriky a sýru. Přidat můžeme i trochu nasekané petrželky. Pak nasypeme opět 70-80 gramů strouhanky, na ní zbylou uzeninu, papriku a sýr, zbytek strouhanky, kterou přelijeme rovnoměrně mléčnovaječnou směsí, vršek můžeme okořenit paprikou nebo námi oblíbeným kořením, zaklopíme nebo zakryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů. Po 15-ti minutách odklopíme a dopečeme zhruba dalších 10 minut dozlatova.
3
Koláč podáváme jak teplý, tak i vychladlý, se zeleninou či zeleninovým salátem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravé jídlo do krabičky

4
Strouhanku můžeme ochutit čerstvě nasekanými bylinkami nebo paprikou, sušeným česnekem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s jarními cibulkami, modřenínem a tymiánem

Quiche s jarními cibulkami,…

Quiche s lososem

Quiche s lososem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Koření Mléko Paprika Strouhanka z rohlíku Sýr Uzené maso Vejce

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Milionová polévka

Milionová polévka

Pomazánka z Nivy s ořechy

Pomazánka z Nivy s ořechy

Kaldoun

Kaldoun

Fazolková polévka II.

Fazolková polévka II.

Narozeninový sváteční dort

Narozeninový sváteční dort

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Guláš z hovězího (vepřového) srdce

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Rukolový salát s novými bramborami

Rukolový salát s novými bramborami

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Zdravé jídlo do krabičky: Deník veganky

Poslední sledované recepty

264
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
155
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
29
Zapečená brokolice s těstovinami
Zapečená brokolice s…
24
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
22
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

Temná minulost Laufera (†84), který by oslavil »86«: V jeho bytě se zabila dívka

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Další doporučené recepty:

Vrstvený koláč
Vrstvený koláč
Vrstvený masový bochník
Vrstvený masový bochník
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený salát do sklenice
Vrstvený salát do sklenice
Vřeténkový salát
Vřeténkový salát
VVV - Velice Vydařené Vepřové
VVV - Velice Vydařené Vepřové
  • Recepty.cz
  • Vrstvený rohlíkový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact