• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
Napište svůj komentář k receptu

Vrstvený masový bochník

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vrstvený masový bochník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso míchané
    • 1
      ks rohlík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g eidam sýr nebo moravský bochník
    • 200
      g tvaroh
    • 1
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • petrželová nať
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme s prolisovaným česnekem. Tvaroh smícháme s 1 vejcem, osolíme, pikantněji opepříme a vmícháme sekanou nať. Můžeme dochutit i vegetou. Chlebíčkovou formu vymažeme, vysypeme strouhankou a rozložíme do ní polovinu masové hmoty. Na ni navrstvíme tvarohovou hmotu a potom druhou polovinu masové hmoty. Navrch položíme vločky másla. Pečeme v troubě asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minut prochladnout, potom vyklopíme a krájíme na 2 cm silné plátky.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kečupem, příp. zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný bochník

Plněný bochník

Trhací bochník se sýrem

Trhací bochník se sýrem

Vrstvený moučník s marcipánem

Vrstvený moučník s marcipánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 6. 2. 2007 07:11

    Dávam tvaroh v krabičke, ale u nás je dostať aj tvaroh jemný a pevný. U vás sú tvarohy iné. U vás by som použila tvaroh jemnejší, balený v kocke ako maslo.

  • Magda | 5. 2. 2007 09:56

    Dáváte spíš tvaroh v krabičce - který je jemnější ale ridčí nebo v alobalu, který je hrudkovitější , ale pevnější?

  • englicka marketa | 28. 1. 2007 17:01

    od oběda mi zbylo jak mleté tak strouhaný sýr,udělala jsem k véče jen tak z chlebem a okurkou a nezbylo nic!!moc dobré hlavně s tím tvarohem!!!dávám jasnou jedničku:o))

  • Šárka | 26. 1. 2007 17:30

    tak jsem to vyzkoušela a povedlo se.Opravdu, tvaroh je uprostřed a vše krásně drží pohromadě a hlavně je to moc dobré.

  • Šárka | 25. 1. 2007 17:34

    Děkuji,vyzkouším.

  • Tereza Jarčušková | 25. 1. 2007 14:18

    Tvarohová vrstva zostane kompaktná, v strede vo vrstve.

  • Šárka | 25. 1. 2007 10:41

    Vrstva tvarohu zůstane kompaktní a nebo se propustí ( vsaje) do masové hmoty?Děkuji za vysvětlení.

  • Tereza Jarčušková | 24. 1. 2007 13:09

    Pred koncom pečenia pichnite špilkou do mäsa, uvidíte tak, či je už prepečené.

  • Pastis Petite | 24. 1. 2007 12:00

    Vynikající nápad! O weekendu přijede "hladová" švagrová z Brna, tak mám co vařit.

  • englicka market | 24. 1. 2007 11:30

    teda Terezko:o)))kdy já to jenom uvařim:o))musí to být dobrota:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Máslo Mléko Mleté maso Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Třená bábovka klasik

Třená bábovka klasik

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Zapečené těstoviny se špenátem a tofu

Kakaová bábovka

Kakaová bábovka

Variace na Kung-Pao

Variace na Kung-Pao

Jogurtovo-švestkový koláč

Jogurtovo-švestkový koláč

Bramborovo-hrášková kaše

Bramborovo-hrášková kaše

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

32
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
24
Citronové orzo se špenátem
Citronové orzo se…
22
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
22
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Obnovená premiéra muzikálu Osmý světadíl: Vdovy po Patejdlovi (†68) a Žbirkovi (†69) v dobré náladě

Obnovená premiéra muzikálu Osmý světadíl: Vdovy po Patejdlovi (†68) a Žbirkovi (†69) v dobré náladě

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Vracovské beleše
Vracovské beleše
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvený koláč
Vrstvený koláč
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený salát do sklenice
Vrstvený salát do sklenice
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact