• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
Napište svůj komentář k receptu

Vrstvený masový bochník

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vrstvený masový bochník
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g mleté maso míchané
    • 1
      ks rohlík
    • 3
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 100
      g eidam sýr nebo moravský bochník
    • 200
      g tvaroh
    • 1
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • petrželová nať
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme s prolisovaným česnekem. Tvaroh smícháme s 1 vejcem, osolíme, pikantněji opepříme a vmícháme sekanou nať. Můžeme dochutit i vegetou. Chlebíčkovou formu vymažeme, vysypeme strouhankou a rozložíme do ní polovinu masové hmoty. Na ni navrstvíme tvarohovou hmotu a potom druhou polovinu masové hmoty. Navrch položíme vločky másla. Pečeme v troubě asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minut prochladnout, potom vyklopíme a krájíme na 2 cm silné plátky.
2
Podáváme s bramborovou kaší a kečupem, příp. zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněný bochník

Plněný bochník

Trhací bochník se sýrem

Trhací bochník se sýrem

Vrstvený moučník s marcipánem

Vrstvený moučník s marcipánem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 6. 2. 2007 07:11

    Dávam tvaroh v krabičke, ale u nás je dostať aj tvaroh jemný a pevný. U vás sú tvarohy iné. U vás by som použila tvaroh jemnejší, balený v kocke ako maslo.

  • Magda | 5. 2. 2007 09:56

    Dáváte spíš tvaroh v krabičce - který je jemnější ale ridčí nebo v alobalu, který je hrudkovitější , ale pevnější?

  • englicka marketa | 28. 1. 2007 17:01

    od oběda mi zbylo jak mleté tak strouhaný sýr,udělala jsem k véče jen tak z chlebem a okurkou a nezbylo nic!!moc dobré hlavně s tím tvarohem!!!dávám jasnou jedničku:o))

  • Šárka | 26. 1. 2007 17:30

    tak jsem to vyzkoušela a povedlo se.Opravdu, tvaroh je uprostřed a vše krásně drží pohromadě a hlavně je to moc dobré.

  • Šárka | 25. 1. 2007 17:34

    Děkuji,vyzkouším.

  • Tereza Jarčušková | 25. 1. 2007 14:18

    Tvarohová vrstva zostane kompaktná, v strede vo vrstve.

  • Šárka | 25. 1. 2007 10:41

    Vrstva tvarohu zůstane kompaktní a nebo se propustí ( vsaje) do masové hmoty?Děkuji za vysvětlení.

  • Tereza Jarčušková | 24. 1. 2007 13:09

    Pred koncom pečenia pichnite špilkou do mäsa, uvidíte tak, či je už prepečené.

  • Pastis Petite | 24. 1. 2007 12:00

    Vynikající nápad! O weekendu přijede "hladová" švagrová z Brna, tak mám co vařit.

  • englicka market | 24. 1. 2007 11:30

    teda Terezko:o)))kdy já to jenom uvařim:o))musí to být dobrota:o)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Máslo Mléko Mleté maso Pepř mletý Petrželová nať Rohlík Sůl Tvaroh Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dvoubarevná roláda

Dvoubarevná roláda

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Zapečené kuře s bramborem

Zapečené kuře s bramborem

Zeleninová polévka s klobásou

Zeleninová polévka s klobásou

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Babiččina bramborovo-maková bábovka

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

20 minut
Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

40 minut
Čokoládová roláda s lehkým krémem a borůvkami

Čokoládová roláda s lehkým krémem a…

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Zimní minestrone

Zimní minestrone

20 minut
Česnečka

Česnečka

30 minut
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Poslední sledované recepty

339
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
40
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
25
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
20
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
17
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči přecházejí. Fanoušky má i mezi celebritami!
Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči…
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i slavnostní s karamelem a kokosovou šlehačkou
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i…
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou, asijskou nebo poctivý domácí vývar
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou,…
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů, které vás dokonale zahřejí
Co vařit v mrazivých dnech? 10 chutných receptů,…
Italský koláč ze tří surovin budete milovat. Nepotřebujete na něj mouku ani máslo!
Italský koláč ze tří surovin budete milovat.…
AHA.cz Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Tajemství důchodu Karla Gotta (†80): Peníze nebyly jeho

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Outfit podle Leony Machálkové pro ženy 50+: Vsaďte na tyto triky pro dokonalou figuru!

Ženy.cz Existuje láska na první pohled?

Existuje láska na první pohled?

Blesk.cz Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

Kateřina Brožová na Maledivách: Sexy výhled k nezaplacení!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 1. Co znamená andělské číslo 111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Vracovské beleše
Vracovské beleše
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvené jablkové řezy
Vrstvený koláč
Vrstvený koláč
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený moučník s marcipánem
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený rohlíkový koláč
Vrstvený salát do sklenice
Vrstvený salát do sklenice
  • Recepty.cz
  • Vrstvený masový bochník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact