těstoviny
Pšeničná bezvaječná vřetena s mikrořasou spirulinou (ale můžete použít jakékoliv těstoviny)
1
balení
brokolice
Mražená
3
stroužek
česnek
2-3
2
lžička
olivový olej
1
kelímek
smetana na vaření
1
balení
šmakoun
Uzený
provensálské bylinky
Mražené
1
kostka
masox
Slepičí
Postup přípravy receptu
1
Vřetena uvaříme dle návodu na sáčku. Stroužky česneku prolisujeme a osmažíme na 2 lžičkách olivového oleje, potom přidáme mraženou brokolici, zalijeme slepičím bujónem a podusíme doměkka.
2
Přidáme na kostky nakrájeného uzeného šmakouna, smetanu, prohřejeme a na závěr dochutíme solí, bílým pepřem a provensálskými bylinkami. Vřetena dáme na talíř a přelijeme omáčkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Veronika
|31. 5. 2016 19:51
asi nechápu tento recept... spojení šmakouna a smetany jaksi postrádá smysl a masox?! Tohle má ke zdravému jídlu skutečně daleko
jitfa
|18. 6. 2007 19:37
Vynikající!!!!!
Pavla
|16. 4. 2007 12:09
Pro Mílu: www.smakoun.cz
Mila Foglova
|14. 4. 2007 15:52
Prosim Vas, co je to smakoun ?
zuzana šípová
|13. 4. 2007 13:12
recetpík vypadá dobře ingredience ladí ale upřímně řečeno, i když šmakoun je dietní potravina vůbec mi nechutná!!! je to odporně přeuzené..možná to byl jen špatný kouř :-) to nevim, ale do vřetýnek bych raději dala uzené tofu nebo šmakouna bílého