stojí za vyskoušení,zbyly mi 3bramory, dalo to na malý pekáček, za tepla chutná trochu jak žemlovka, se šlehajdou ňamka!
Pekla jsem je dnes v 6 hodin ráno. Jsou vynikající, já mám ráda bramborové těsto i jablka a tato kombinace by mě nikdy nenapadla. Neměla jsem rozinky, ale na příště si je nachystám. Jednička jak Brno!
Řezy se dávají těsně vedle sebe, aby se dotýkaly? Takže po pomačkání vznikne jakoby placka? Děkuji
Rozumím tomu dobře, že se závin rozkrájí a pokládá řeznou plochou dolů, to znamená na bok, přicemž je vidět zatočení štrůdlu?
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Konecne jedny prave VOSI hnizda a ne nepecene vceli uly za ne vydavane. Babicka je delavala - uz nevim z jakeho testa, orechy do naplne nahrazovala jadry z merunkovych pecek ( jejich vyloupani bylo povinosti nas deti ) a rezy byly uzsi. Urcite i v tomto provedeni to ale bude dobrota.