ingredience na trojobal
hladká mouka,vejce,strouhanka
olej
na smažení
Postup přípravy receptu
1
Kuřecí prsa (kotlety, kýtu) prořízneme a vytvoříme v nich kapsu, osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nasucho orestujeme v pánvi, přidáme rozšlehaná vejce a necháme je srazit. Pak odstavíme, do horké směsi vmícháme hrášek a sýr. Kapsy směsí naplníme, uzavřeme párátkem nebo masovou jehlou. Obalíme v mouce, vejci, strouhance a na rozpáleném oleji smažíme ze všech stran dozlatova. Podáváme s bramborovou přílohou. Hrášek můžeme nahradit například kukuřicí nebo mrkví - jde jen o barvu v mozaice.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Soňa
|30. 4. 2017 07:08
Byly moc dobré :-)
Soňa
|30. 4. 2017 07:04
Byly moc dobré :-)
Kristýna
|3. 3. 2016 13:06
Kapsy plné dobrot, které máme rádi byly skvělé. Udělala jsem tři kapsy, holkám dala každé půlku, protože celou by nezvládly sníst ani náhodou, k tomu brkaši a paráda! Vřele doporučuji!
Hanka
|9. 2. 2013 16:57
Byly bezvadné, ikdyž bez hrášku, který nemáme rádi.
Edita
|18. 5. 2012 11:16
Jsou výborné a ta náplň je naprosto boží, :-P :-* <3 <:-) .