Jsou vynikající!
Právě je vařím, udělala jsem před 14ti dny na zkoušku a byly výborný - na koláčky, do buchet, na palačinky ...
...ale někdo se skleniček i rád zbaví zadarmo ;-) - mne zásobuje sousedka :-)
skvele :) domaci jsou proste domaci
Jablečná povidla jsou výborná a krásně voní. Včera jsem s nimi potírala vdolky a ty byly :-* !
skleničky se neshánějí, ale kupují... ;-)
Já zavařuju zásadně v troubě na plechu s vodou a tyhle výborný povidla zrovna tak. Jsou výborný.
super, moc mi to chutná, jdu shánět skleničky :-)))
chystam se je tez udelat, ale muzu se prosim zeptat kolik z tech 2 kg jablek je cca sklenicek??
úžasné,výborné,jdu hned na další várku
Jablíčka se nám kazí, tak jsem se pustila do povidel, jsou mooc dobrý.
Dělala jsem z šesti kg letních jablek, rozvářela se rychle, tak jsem s nimi byla hotová brzy. Jsou vynikající a zítra budu pokračovat. Děkuji za výborný recept, Tereza. :-)
výborné , výborné, výborné !!!!! nic jiného nemohu říci, v sobotu jsem je dělala, zavařila, dneska ze zbytku koláče a jsou úžasné. Nevlastní syn vyblízával kastrůky po nich a dali by se dát i mrněti jako přesnídávka. Fakt super !
Doporučuji dát kvalitní vanilkový cukr, ne náhražky z obchoďáků které nemají s vanilkou nic společného. Povidel mám už pěknou zásobičku a jsou opravdu výborná. Zavařovala jsem je ve vroucí vodě.
<:-) jsou skvělá
Výborná povidla, dali by se jíst i jako dětská přesnídávka, kdyby se méně osladila. Recept chci moc pochválit.
dotaz na paní Marii : co to jsou žužly ????
Povidla jsou vynikající, stále mi je všichni pod rukama ujídají a pomlaskávají :-)
Jablka nestačím sbírat,je mi líto je vyhazovat a tak skorem obden dělám tyto vynikající povidla a žužly.Dávám je na koláče nebo lívanečky.
Jako od babičky :-*
Máme rádi tyto povidla víc,než ty,s přidáním octa :(.