Maso nakrájíme na kostky, které osolíme a opepříme. Na části sádla osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je, přidáme mletou sladkou papriku a necháme ji zpěnit.
2
Potom vše zalijeme trochou vývaru nebo vody, přidáme česnek a kmín. Když je maso skoro měkké, vydusíme základ na tuk, zaprášíme jej moukou, osmahneme, znovu zalijeme vývarem a dusíme.
3
Nakonec přidáme pokrájené brambory a papriky, které jsme předtím podusili na sádle. Vše zvolna dusíme asi 10 minut, pak přidáme pokrájená rajčata a okurky, majoránku, znovu necháme přejít varem a potom odstavíme. Musíme dbát, aby omáčka před přidáním okurek a rajčat nebyla příliš řídká, protože okurky a rajčata obsahují mnoho vody a omáčku rozředí.