• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Volské topinky
Napište svůj komentář k receptu

Volské topinky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks chleba (Krajíce)
    • 4
      vejce
    • 4
      ks uzeniny (Plátky)
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • tatarská omáčka
    • 2
      ks rajčata
    • paprika

Postup přípravy receptu

1
Z krajíce chleba opatrně vyřízneme střídku, dáme pozor, aby zůstala neporušena. Kůru vložíme do rozehřátého oleje, vklepneme do ní vejce, osolíme a poklademe plátkem uzenin a navrch přimáčkneme střídku.
2
Pomalu smažíme až vejce ztuhne, pak obrátíme a lehce opečeme z druhé strany. Klademe na talíř vejcem nahoru a zdobíme kolečky paprik, rajčat a tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Chlupaté volské oko

Chlupaté volské oko

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek Pulkrábek | 6. 8. 2017 17:09

    Super

  • recepty73
    recepty73 | 22. 11. 2010 18:57

    Použil jsem voňavou uzenou slaninku,takže jsme zeleninu ani nepostrádali :-),:-),:-).

  • venyss venyss | 29. 11. 2008 09:48

    Jé, to byla dobrota :-)! Paní Štroblová, vy jste šikulka! Děkujeme za výborné zpestření již "nudných" snídaní.Je to rychlé, syté a inspirativní!

  • Ňulinka - | 16. 6. 2008 15:05

    Tak to se omluvám,nějak jsem ta data přehlédla,ale stejně je to mňam recept ať už odkudkoliv.

  • Tereza J. | 15. 6. 2008 16:48

    Ňulinka, neviem ako si to myslela, ale tento recept od Vierky bol vložený asi skôr ( ak ti išlo o to ) , pretože prvý komentár je datovaný 26.12.2004. Ten tvoj recept má prvý komentár zo dňa 28.2.2007.

  • Ňulinka - | 15. 6. 2008 16:06

    Recept jsem tady dávala já dávno i s fotkou,viz.:Babiččin košíček-Pepíček.

  • Jana Remková | 15. 6. 2008 14:14

    Kdysi,když byl můj syn malý,asi 7 let,měl pořád nějaké takové nápadya dělal právě tady to.Vykrojil střed chleba a opékal tu kůrku a do ní si dával co měl rád.Nechápala jsem,kde na takové nápady chodí,Dnes má svou restauraci a pokud vím,tady ty volské topinky pod trochu jiným názvem tam má v jídelníčku.Dávám rozhodně jedničku.

  • Oldřich Gargulák | 15. 6. 2008 09:12

    Čert vem cholesterol! Stálo to za to.

  • Ivana Š. | 10. 6. 2008 17:25

    Tuto mňamku mi vždy dělala babička když jsem byla malá. Do kůrky vdy dávala zbytky z lednice. Prostě nekonečné možnosti. Doporučuji .... a ještě zapít bílou kávou (Meltou).

  • Dana | 26. 12. 2004 18:26

    Jeste me napadl jeden tip ohledne vylepseni vzhledu: predtim, nez vklepnete do pripravene kurky vejce, oddelit zloutek od bilku a nejprve doprostred vklepnout zloutek a teprve po chvilce zalit bilkem, aby nakonec pri servirovani pokrm vypadal lepe.

  • Dana | 26. 12. 2004 18:22

    Nevim, jakou uzeninu ma autorka na mysli. Prave jsem to zkusila se sunkou a jeste jsem pridala platek eidamu,nez jsem to priklopila stridkou, ale vysledek je chutove dost mdly. Jo a jeste, mozna by bylo lepsi smazit to na masle, nez na oleji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Paprika Rajčata Slunečnicový olej Sůl Tatarská omáčka Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čočka na slanině

Čočka na slanině

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Ovocný dort

Ovocný dort

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Pečené uzené koleno

Pečené uzené koleno

Okurková polévka

Okurková polévka

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Nekynuté rychlé těsto na pizzu

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Pohanka (nejen) se slaninou

Pohanka (nejen) se slaninou

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

78
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
35
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
35
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
23
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
22
Maxi špízy z trouby
Maxi špízy z trouby

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Volarské tvarohové koláčky
Volarské tvarohové koláčky
Volská oka speciál
Volská oka speciál
Volské oko v chlebu
Volské oko v chlebu
Voňavá bábovka se sojovým sukem
Voňavá bábovka se sojovým sukem
Voňavá farmářská kachna s domácími nudlemi a růžičkovou kapustou
Voňavá farmářská kachna s domácími…
Voňavá jablečná povidla
Voňavá jablečná povidla
  • Recepty.cz
  • Volské topinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact