• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Volské topinky
Napište svůj komentář k receptu

Volské topinky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks chleba (Krajíce)
    • 4
      vejce
    • 4
      ks uzeniny (Plátky)
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • tatarská omáčka
    • 2
      ks rajčata
    • paprika

Postup přípravy receptu

1
Z krajíce chleba opatrně vyřízneme střídku, dáme pozor, aby zůstala neporušena. Kůru vložíme do rozehřátého oleje, vklepneme do ní vejce, osolíme a poklademe plátkem uzenin a navrch přimáčkneme střídku.
2
Pomalu smažíme až vejce ztuhne, pak obrátíme a lehce opečeme z druhé strany. Klademe na talíř vejcem nahoru a zdobíme kolečky paprik, rajčat a tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Chlupaté volské oko

Chlupaté volské oko

Jednoduché zeleninovo-uzeninové toustové ragú (nejen) na topinky - sterilované

Jednoduché zeleninovo-uzeninové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek Pulkrábek | 6. 8. 2017 17:09

    Super

  • recepty73
    recepty73 | 22. 11. 2010 18:57

    Použil jsem voňavou uzenou slaninku,takže jsme zeleninu ani nepostrádali :-),:-),:-).

  • venyss venyss | 29. 11. 2008 09:48

    Jé, to byla dobrota :-)! Paní Štroblová, vy jste šikulka! Děkujeme za výborné zpestření již "nudných" snídaní.Je to rychlé, syté a inspirativní!

  • Ňulinka - | 16. 6. 2008 15:05

    Tak to se omluvám,nějak jsem ta data přehlédla,ale stejně je to mňam recept ať už odkudkoliv.

  • Tereza J. | 15. 6. 2008 16:48

    Ňulinka, neviem ako si to myslela, ale tento recept od Vierky bol vložený asi skôr ( ak ti išlo o to ) , pretože prvý komentár je datovaný 26.12.2004. Ten tvoj recept má prvý komentár zo dňa 28.2.2007.

  • Ňulinka - | 15. 6. 2008 16:06

    Recept jsem tady dávala já dávno i s fotkou,viz.:Babiččin košíček-Pepíček.

  • Jana Remková | 15. 6. 2008 14:14

    Kdysi,když byl můj syn malý,asi 7 let,měl pořád nějaké takové nápadya dělal právě tady to.Vykrojil střed chleba a opékal tu kůrku a do ní si dával co měl rád.Nechápala jsem,kde na takové nápady chodí,Dnes má svou restauraci a pokud vím,tady ty volské topinky pod trochu jiným názvem tam má v jídelníčku.Dávám rozhodně jedničku.

  • Oldřich Gargulák | 15. 6. 2008 09:12

    Čert vem cholesterol! Stálo to za to.

  • Ivana Š. | 10. 6. 2008 17:25

    Tuto mňamku mi vždy dělala babička když jsem byla malá. Do kůrky vdy dávala zbytky z lednice. Prostě nekonečné možnosti. Doporučuji .... a ještě zapít bílou kávou (Meltou).

  • Dana | 26. 12. 2004 18:26

    Jeste me napadl jeden tip ohledne vylepseni vzhledu: predtim, nez vklepnete do pripravene kurky vejce, oddelit zloutek od bilku a nejprve doprostred vklepnout zloutek a teprve po chvilce zalit bilkem, aby nakonec pri servirovani pokrm vypadal lepe.

  • Dana | 26. 12. 2004 18:22

    Nevim, jakou uzeninu ma autorka na mysli. Prave jsem to zkusila se sunkou a jeste jsem pridala platek eidamu,nez jsem to priklopila stridkou, ale vysledek je chutove dost mdly. Jo a jeste, mozna by bylo lepsi smazit to na masle, nez na oleji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Paprika Rajčata Slunečnicový olej Sůl Tatarská omáčka Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Velikonoční mrkvový beránek

Velikonoční mrkvový beránek

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Česnečka po česku

Česnečka po česku

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Máslová vánočka

Máslová vánočka

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Ořechové řezy s polevou z remosky

Ořechové řezy s polevou z remosky

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

134
Klasické lečo
Klasické lečo
51
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
28
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
23
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda
22
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Další doporučené recepty:

Volarské tvarohové koláčky
Volarské tvarohové koláčky
Volská oka speciál
Volská oka speciál
Volské oko v chlebu
Volské oko v chlebu
Voňavá bábovka se sojovým sukem
Voňavá bábovka se sojovým sukem
Voňavá farmářská kachna s domácími nudlemi a růžičkovou kapustou
Voňavá farmářská kachna s domácími…
Voňavá jablečná povidla
Voňavá jablečná povidla
  • Recepty.cz
  • Volské topinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact