• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Volské topinky
Napište svůj komentář k receptu

Volské topinky

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
Volské topinky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks chleba (Krajíce)
    • 4
      vejce
    • 4
      ks uzeniny (Plátky)
    • slunečnicový olej
    • sůl
    • tatarská omáčka
    • 2
      ks rajčata
    • paprika

Postup přípravy receptu

1
Z krajíce chleba opatrně vyřízneme střídku, dáme pozor, aby zůstala neporušena. Kůru vložíme do rozehřátého oleje, vklepneme do ní vejce, osolíme a poklademe plátkem uzenin a navrch přimáčkneme střídku.
2
Pomalu smažíme až vejce ztuhne, pak obrátíme a lehce opečeme z druhé strany. Klademe na talíř vejcem nahoru a zdobíme kolečky paprik, rajčat a tatarskou omáčkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Chlupaté volské oko

Chlupaté volské oko

Tatarská pomazánka na topinky

Tatarská pomazánka na topinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radek Pulkrábek | 6. 8. 2017 17:09

    Super

  • recepty73
    recepty73 | 22. 11. 2010 18:57

    Použil jsem voňavou uzenou slaninku,takže jsme zeleninu ani nepostrádali :-),:-),:-).

  • venyss venyss | 29. 11. 2008 09:48

    Jé, to byla dobrota :-)! Paní Štroblová, vy jste šikulka! Děkujeme za výborné zpestření již "nudných" snídaní.Je to rychlé, syté a inspirativní!

  • Ňulinka - | 16. 6. 2008 15:05

    Tak to se omluvám,nějak jsem ta data přehlédla,ale stejně je to mňam recept ať už odkudkoliv.

  • Tereza J. | 15. 6. 2008 16:48

    Ňulinka, neviem ako si to myslela, ale tento recept od Vierky bol vložený asi skôr ( ak ti išlo o to ) , pretože prvý komentár je datovaný 26.12.2004. Ten tvoj recept má prvý komentár zo dňa 28.2.2007.

  • Ňulinka - | 15. 6. 2008 16:06

    Recept jsem tady dávala já dávno i s fotkou,viz.:Babiččin košíček-Pepíček.

  • Jana Remková | 15. 6. 2008 14:14

    Kdysi,když byl můj syn malý,asi 7 let,měl pořád nějaké takové nápadya dělal právě tady to.Vykrojil střed chleba a opékal tu kůrku a do ní si dával co měl rád.Nechápala jsem,kde na takové nápady chodí,Dnes má svou restauraci a pokud vím,tady ty volské topinky pod trochu jiným názvem tam má v jídelníčku.Dávám rozhodně jedničku.

  • Oldřich Gargulák | 15. 6. 2008 09:12

    Čert vem cholesterol! Stálo to za to.

  • Ivana Š. | 10. 6. 2008 17:25

    Tuto mňamku mi vždy dělala babička když jsem byla malá. Do kůrky vdy dávala zbytky z lednice. Prostě nekonečné možnosti. Doporučuji .... a ještě zapít bílou kávou (Meltou).

  • Dana | 26. 12. 2004 18:26

    Jeste me napadl jeden tip ohledne vylepseni vzhledu: predtim, nez vklepnete do pripravene kurky vejce, oddelit zloutek od bilku a nejprve doprostred vklepnout zloutek a teprve po chvilce zalit bilkem, aby nakonec pri servirovani pokrm vypadal lepe.

  • Dana | 26. 12. 2004 18:22

    Nevim, jakou uzeninu ma autorka na mysli. Prave jsem to zkusila se sunkou a jeste jsem pridala platek eidamu,nez jsem to priklopila stridkou, ale vysledek je chutove dost mdly. Jo a jeste, mozna by bylo lepsi smazit to na masle, nez na oleji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chleba Paprika Rajčata Slunečnicový olej Sůl Tatarská omáčka Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Plněný cop

Plněný cop

Velikonoční beránek

Velikonoční beránek

Uhlířina II.

Uhlířina II.

Rychlá broskvová buchta

Rychlá broskvová buchta

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Koláč s tvarohem a jablky

Koláč s tvarohem a jablky

Buchta (koláč) z přesnídávek - jednoduchá a vláčná

Buchta (koláč) z přesnídávek -…

Kuřecí kari s mangem a rýží

Kuřecí kari s mangem a rýží

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

78
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
63
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
43
Šneci z remosky - na slano
Šneci z remosky - na…
31
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Volarské tvarohové koláčky
Volarské tvarohové koláčky
Volská oka speciál
Volská oka speciál
Volské oko v chlebu
Volské oko v chlebu
Voňavá bábovka se sojovým sukem
Voňavá bábovka se sojovým sukem
Voňavá farmářská kachna s domácími nudlemi a růžičkovou kapustou
Voňavá farmářská kachna s domácími…
Voňavá jablečná povidla
Voňavá jablečná povidla
  • Recepty.cz
  • Volské topinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact