Večer namočíme ovesné vločky ve vodě a necháme do rána stát. Ráno přidáme nastrouhané jablko, smetanu, jogurt, vlašské ořechy a med. Vše dobře promícháme a během jídla si představujeme, že jsme hosté noblesního horského sanatoria na zlepšení našeho zažívání.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vlaďka Machulová
|18. 5. 2007 14:45
Vločky ke snídani fakticky nemají chybu - tak nějak správně nastartují :-) Jinak já přidávám k vločkám s jogurtem (samozřejmě bez smetany i medu) rozinky (ty samy dosladí), semínka dýňová, sezamová i slunečnicová (mám je smíchaná už dohromady a šupnu jen jednu lžíci).Vynikající je přidat nakrájené sušené švestky (bohužel jsou docela kalorické - ale výtečné pro skvělé zažívání :-))
Jitka B.
|25. 4. 2007 11:46
Taky to snídám skoro každý den a je to perfektní. Jen dávám asi méně medu, méně vloček, vynechávám smetanu, dávám podstatně více jogurtu (celý menší kelímek) a ovoce ( na kousky, ne strouhané) obměňuji - někdy ananas, někdy pomeranč, banán, nebo třeba 2 druhy... A odstát stačí chvilku ráno, třeba 10 - 15 minut.
Jitka
|22. 4. 2007 08:47
Doporučuju vyzkoušet žitné vločky a taky vyzkoušet BIO provedení, tak nějak mi líp chutnaj:)Tu smetanu bych vynechala taky, pak by to bylo zdravé:))
Šárka Golíková
|20. 4. 2007 18:59
Bez smetany a většinou bez medu - někdy si přidám skořici nebo mandle, většinou snídám každý den. A nepřejí se mi to.
Lenka Kaňová
|20. 4. 2007 13:41
Toto nám připravovala mamka ráno před zkouškami na vysoké škole. Prý vločky podporují myšlení.. a musím uznat, že to výborně chutnalo i fungovalo. Doporučuji! (Smetanu lze vynechat.)
Věra z DC
|20. 4. 2007 10:29
ano s receptem souhlasím a k té představě si budu ještě představovat že při té snídani jím pěknej , vééélijej a dobroučkej bifteček.....