
Vločky ke snídani fakticky nemají chybu - tak nějak správně nastartují :-) Jinak já přidávám k vločkám s jogurtem (samozřejmě bez smetany i medu) rozinky (ty samy dosladí), semínka dýňová, sezamová i slunečnicová (mám je smíchaná už dohromady a šupnu jen jednu lžíci).Vynikající je přidat nakrájené sušené švestky (bohužel jsou docela kalorické - ale výtečné pro skvělé zažívání :-))
Taky to snídám skoro každý den a je to perfektní. Jen dávám asi méně medu, méně vloček, vynechávám smetanu, dávám podstatně více jogurtu (celý menší kelímek) a ovoce ( na kousky, ne strouhané) obměňuji - někdy ananas, někdy pomeranč, banán, nebo třeba 2 druhy... A odstát stačí chvilku ráno, třeba 10 - 15 minut.
Doporučuju vyzkoušet žitné vločky a taky vyzkoušet BIO provedení, tak nějak mi líp chutnaj:)Tu smetanu bych vynechala taky, pak by to bylo zdravé:))
Bez smetany a většinou bez medu - někdy si přidám skořici nebo mandle, většinou snídám každý den. A nepřejí se mi to.
Toto nám připravovala mamka ráno před zkouškami na vysoké škole. Prý vločky podporují myšlení.. a musím uznat, že to výborně chutnalo i fungovalo. Doporučuji! (Smetanu lze vynechat.)
ano s receptem souhlasím a k té představě si budu ještě představovat že při té snídani jím pěknej , vééélijej a dobroučkej bifteček.....