• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Vločky podle Dr. Birchera
Napište svůj komentář k receptu

Vločky podle Dr. Birchera

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vločky podle Dr. Birchera
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Na osobu
    • 3
      ks ovesné vločky 2-3
    • 4
      lžíce voda 3-4
    • 2
      lžíce sladká smetana
    • 1
      lžíce bílý jogurt
    • 2
      med
    • jablka půlka nahrubo nastrouhané
    • vlašské ořechy 2-3 rozlámaná jádra

Postup přípravy receptu

1
Večer namočíme ovesné vločky ve vodě a necháme do rána stát. Ráno přidáme nastrouhané jablko, smetanu, jogurt, vlašské ořechy a med. Vše dobře promícháme a během jídla si představujeme, že jsme hosté noblesního horského sanatoria na zlepšení našeho zažívání.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sněhové vločky

Sněhové vločky

Vločky k snídani

Vločky k snídani

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

Ovesné vločky (zdravá snídaně)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlaďka Machulová | 18. 5. 2007 14:45

    Vločky ke snídani fakticky nemají chybu - tak nějak správně nastartují :-) Jinak já přidávám k vločkám s jogurtem (samozřejmě bez smetany i medu) rozinky (ty samy dosladí), semínka dýňová, sezamová i slunečnicová (mám je smíchaná už dohromady a šupnu jen jednu lžíci).Vynikající je přidat nakrájené sušené švestky (bohužel jsou docela kalorické - ale výtečné pro skvělé zažívání :-))

  • Jitka B. | 25. 4. 2007 11:46

    Taky to snídám skoro každý den a je to perfektní. Jen dávám asi méně medu, méně vloček, vynechávám smetanu, dávám podstatně více jogurtu (celý menší kelímek) a ovoce ( na kousky, ne strouhané) obměňuji - někdy ananas, někdy pomeranč, banán, nebo třeba 2 druhy... A odstát stačí chvilku ráno, třeba 10 - 15 minut.

  • Jitka | 22. 4. 2007 08:47

    Doporučuju vyzkoušet žitné vločky a taky vyzkoušet BIO provedení, tak nějak mi líp chutnaj:)Tu smetanu bych vynechala taky, pak by to bylo zdravé:))

  • Šárka Golíková | 20. 4. 2007 18:59

    Bez smetany a většinou bez medu - někdy si přidám skořici nebo mandle, většinou snídám každý den. A nepřejí se mi to.

  • Lenka Kaňová | 20. 4. 2007 13:41

    Toto nám připravovala mamka ráno před zkouškami na vysoké škole. Prý vločky podporují myšlení.. a musím uznat, že to výborně chutnalo i fungovalo. Doporučuji! (Smetanu lze vynechat.)

  • Věra z DC | 20. 4. 2007 10:29

    ano s receptem souhlasím a k té představě si budu ještě představovat že při té snídani jím pěknej , vééélijej a dobroučkej bifteček.....

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Ostatní Obiloviny Pro děti Snídaně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Dietní Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Jablka Med Ovesné vločky Sladká smetana Vlašské ořechy Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dudácký guláš

Dudácký guláš

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Drožďová pomazánka - úplně jinak

Valašská zelňačka s houbami

Valašská zelňačka s houbami

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Italská bábovka II.

Italská bábovka II.

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Papriky s rajčaty - sterilované

Papriky s rajčaty - sterilované

Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

Broskvová limonáda s melounem

Broskvová limonáda s melounem

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

66
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
54
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
44
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
40
Klasické lečo
Klasické lečo
39
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Vločky podle Dr. Birchera
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact