Večer nasypeme vločky a rozinky do mísy, zalijeme mlékem do výše 1 cm nad vločky. Vložíme do lednice. Ráno vločky bez další úpravy konzumujeme. Vločky budou nádherně měkké a chutné.
Vlocky mam na snidani hrozne rad, jen je mam vzdycky tvrde. Ted se ptam, proc me nikdy nenapadlo si je den predem namocit. S rozinkami, bananem, skorici - to je podle meho gusta.
Magdaléna Petrovská
|30. 8. 2009 19:17
rozinky nemám ráda a tak přidávám trochu medu je to mňam
Jarka O.
|29. 1. 2009 15:17
Taky namáčím do mléka a přidávám slunečnicová a lněná semínka. A těmi rozinkami je to opravdu sladké dost. Ráno v mikrovlnce ohřeju na provozní teplotu. Je to moje oblíbená snídaně:-) Dcera má raději křupavější snídani, ta je nenamáčí.
Tereza J.
|29. 1. 2009 12:52
Šárka, ďakujem za nápad, semienka mám doma vždy, pridávam ich do chleba ( slnečnica, ľan, sezam ), tak to obohatím))
Šárka Golíková
|28. 1. 2009 20:19
Taky si je namáčím přes noc a ještě si přisýpnu trošku lněného semínka a slun. semínka. Většinou ale zalívám kefírem a ráno ještě vmíchám jogurt (trochu) a nastrouhané jablko. To je moje pravidelná snídaně (občas přimíchám nasekané ořechy,mandle nebo ovoc. jogurt...)
Tereza J.
|28. 1. 2009 18:49
Ani ovsené sa nemusia máčať, ale keď sú niekoľko hodín namočené, sú úpne také, ako keby sa varili.
Lydie pochvalovská
|28. 1. 2009 16:17
Používám pohankové vločky(ne instantní) a nemusí se namáčet přes noc, jím je ráno s kefírem.
Tereza J.
|28. 1. 2009 13:54
Anička, ono to sladké je až dosť, tie hrozienka to osladia jedna radosť ))
Anna R.
|28. 1. 2009 09:35
Toto mi dělávala mamka vždy před závody,abych měla dost energie. Přidala někdy ovocný jogurt, někdy domácí marmeládu.Pro dítě je lepší sladká varianta. Dá se to kombinovat různě a je to moc dobré. Doporučuji!
ladislava staffenová
|28. 1. 2009 09:06
Také je mám takto ráda a někdy pro změnu je dávám do velkého bíleho jogurtu :-))