• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Vločkové sušenky II.
Napište svůj komentář k receptu

Vločkové sušenky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 19
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vločkové sušenky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pečící papír
    • 400
      g ovesné vločky
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • 1
      ks vejce
    • 5
      lžíce med 4-5
    • 1
      dl mléko
  • Přidáme
    • rozinky
    • kandované ovoce nebo sušené - různé druhy
    • oříšky
    • mandle

Postup přípravy receptu

1
Do misky nasypeme ovesné vločky a zalijeme je teplým mlékem. Necháme cca 10 minut namočené. Přidáme celé vejce, med a vanilkový cukr a vše promícháme.
2
Nakonec přisypeme ovoce, rozinky apod. a dobře zamícháme.
3
Rukou tvoříme malé hromádky a dáváme na plech vyložený pečícím papírem.
4
Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 20-25 minut. Po upečení můžeme sušenky zdobit např. čokoládou.
5
Tento recept je maximálně jednoduchý, první den jsou sušenky dobré, druhý skvělé a třetí... no to se mi nikdy nepodařilo zjistit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vločkové řezy

Vločkové řezy

Voňavé vločkové řezy

Voňavé vločkové řezy

Vločkové řezy s krémem

Vločkové řezy s krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 18. 4. 2015 15:01

    Tak mě se třeba vůbec nepovedly. Všechno podle receptu, jen jsem přidala čokoládu místo ovoce nebo oříšků, ale konzistence strašná. Nějaké patlání hromádek rukou vůbec nepřišlo v úvahu... Ani chuťově mě moc neuchvátily, bohužel. :-\

  • dynicka | 30. 9. 2014 14:07

    Vločkové sušenky dobré,ale skuste balíček vloček namočit přes noc do mléka,tolik mléka aby byly potopené a ráno přidat zbylé suroviny.Jsou mnohem chutnější ;-) dynicka

  • Táňa K. | 9. 6. 2009 18:28

    Včera jsem sušenky upekla z poloviční dávky a dnes musím přidělávat z dávky celé, jak jsou skvělé.:-) Trochu jsem si recept upravila, vynechala jsem úplně vejce a místo mléka jsem použila sójový nápoj Zajíc. Na tu půl dávku jsem přidala hrst tlučených mandlí, hrst tlučených lískových oříšků, hrst kokosu, hrst slunečnicových semínek, půl sáčku rozinek namočených do rumu a půl tabulky posekané hořké čokolády. Med to všechno spojil do lehce lepkavé kompaktní hmoty, pracovat s těstem šlo bez problémů. Uhnětla jsem kuličky a ty vidličkou na plechu splácla na placičky. Pokud kousek těsta odpadl, snadno šel přilepit zpět. Je to výborné zdravé mlsání, dávám jasnou 1 a peču zase.

  • Petra | 26. 2. 2008 14:55

    Musí to být tak husté, aby z toho držely ty hrudky. Při dodržení uvedeného množství to drží fajnově. Co se týká té spotřeby, opravdu netuším, protože se po nich vždycky jen zapráší...

  • Eva Červenková | 23. 2. 2008 16:45

    dělám něco podobného, v pánvičce zahřeji med, smíchám s vločkami a trochou vody, vejce nedávám, přidám oříšky nebo sezam.semínka a hrozinky, pak natřu na pečící papír na plechu a zapeču, ale zda to je trvandlivé se mi zatím také nepodařilo zjistit...

  • Anonym | 22. 2. 2008 14:16

    Jsou určeny spíš k okamžité spotřebě nebo i na uležení, např. jako vánoční cukroví?

  • lili los | 21. 2. 2008 20:27

    Chci se zeptat,jak huste to musi bejt?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sušenky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Vánoce Výjimečný den Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kandované ovoce Mandle Med Mléko Oříšky Ovesné vločky Pečící papír Rozinky Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pribináček domácí

Pribináček domácí

Mrkvový koláč III.

Mrkvový koláč III.

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Bramborový knedlík podle norem

Bramborový knedlík podle norem

Šlehačkový dort s banány

Šlehačkový dort s banány

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí - rychle a chutně

Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…

Domácí plněná roláda z mletého masa

Domácí plněná roláda z mletého masa

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

65
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
46
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
42
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
37
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
36
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Vločkové sušenky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact