hrnek
ovesné vločky
Jemných (nebo obyčejných, které nameleme)
0,50
kg
hladká mouka
2
ks
jablka
1-2
skořice
1
balíček
prášek do pečiva
citronová kůra
4
lžíce
rostlinný olej
Postup přípravy receptu
1
Do teplého mléka přidáme trochu cukru a nadrobíme kvasnice, připravíme kvásek. Prosijeme mouku, cukr, přidáme ostatní suroviny a necháme vykynout. V lívanečníku smažíme na másle lívanečky, které sypeme moučkovým cukrem, potřeme pikantní marmeládou nebo povidly a nahoru dáme buďto zakysanou smetanu nebo nastříkáme šlehačku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana
|7. 1. 2017 17:27
Celé těsto letělo do koše. Chybí tomu tak půl litru mléka a i po přidání mléka, abych to vůbec přendala na pánvičku, tak lívance nebyly poživatelné. suché, no prostě s lívancema to nemá nic společného.
Pokud mi něco nechutná, nepíšu to do recenzí, ale toto je natolik strašné, že jsem musela.
Jana
|7. 1. 2017 17:27
Celé těsto letělo do koše. Chybí tomu tak půl litru mléka a i po přidání mléka, abych to vůbec přendala na pánvičku, tak lívance nebyly poživatelné. suché, no prostě s lívancema to nemá nic společného.
Pokud mi něco nechutná, nepíšu to do recenzí, ale toto je natolik strašné, že jsem musela.