Heru rozpustíme, přidáme vločky, cukr, kokos, ořechy a rozinky. Až hmota vychladne, přidáme vejce a prášek do pečiva. Na pečící papír klademe hrudky a sušíme při 50-100 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Oldřich Gargulák
|18. 10. 2008 13:41
Pokud nevadí fruktoza z rozinek a škroby z vloček...Cukr v tomto případě působí i jako pojivo. Ta vejce by to mohla udržet pohromadě a když ne, budete mít Műsli :-)
Alena Hadravová
|18. 10. 2008 13:19
omlouvám se můj dotaz nepatřil sem násobilku samozřejmě znám ale neznám vůbec sladidla situace je úplně nová zajímal mě spíš fakt jestli jde u receptu prostě vyměnit cukr za sladidlo /nějaké/ a mám cukroví dia
Jarka O.
|17. 10. 2008 19:53
Aleno, to musíte podle konkrétního sladidla, každé má jinou sladivost. A na přepočet Vám stačí znalost násobilky :-)
Alena Hadravová
|17. 10. 2008 16:08
recept je zajímavý ale poradil by mi někdo jak nahradit 200g cukru umělým sladidlem?
Radka Kopecká
|13. 10. 2008 14:12
Hm,může být dobrý zkusím,uvidím.
Jana Remková
|11. 10. 2008 22:36
Rozhodně vyzkouším,moc zajímavé a pravda,z vloček toho zase tak moc není
Danka Snášelová
|9. 10. 2008 17:11
Receptů z ovesných vloček není nikdy dost. Dávám si ho do oblíbených a budu se snažit receptík co nejdřív vyzkoušet.