• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
Napište svůj komentář k receptu

Vločková kaše

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vločková kaše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce vločky
    • 2
      dl mléko
    • cukr (Nebo med)
    • máslo (Dle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Vločky večer namočíme do studeného mléka. Ráno je prohřejeme, ochutíme cukrem nebo medem a omastíme máslem. Kaši však také můžeme ochucovat ovocným protlakem, čerstvým ovocem, skořicí, kakaem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Boží vločková polévka

Boží vločková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danio.rerio | 4. 9. 2013 12:35

    Zkusila jsem z celozrnných vloček, bez másla, s necelou lžičkou třtinového cukru a na talíři jsem dala navrch rozmačkaný zralý banán. Moc dobré! A ani nebylo třeba máčet přes noc, půlhodinka máčení bohatě stačila (mléko nebylo z lednice).

  • Tereza J. | 23. 2. 2008 10:04

    Takto si podobne každý deň robím raňajky, len s tým, že med nepridávam, vločky sú sladké dosť, a pridávam hrozienka. ŽIadne maslo a neprihrievam. Večer namočím, dám do chladničky a ráno je mňamka.

  • Jana T. | 22. 2. 2008 23:29

    Radko já vločky nevařím, jenom spařím horkou vodou, většinou přidám rozinky, ořechy a pod. Po zchladnutí dám navrch jogurt, džem, med, čerstvé ovoce, kompot - podle chuti a fantazie.

  • Máří | 22. 2. 2008 20:53

    Kysané mléčné výrobky se zajhříváním sráží - to je princip výroby tvarohu. Asi by bylo chutnější uvařit vločky ve vodě a kefír si dát zvlášť.

  • RADKA | 22. 2. 2008 14:54

    Chci se zeptat, myslite ze jde uvarit kasi ne z normalniho mleka, ale napr. z acidofilniho mleka nebo kefiru? Nemuze se tomu neco stat:)? Diky

  • Markéta | 7. 5. 2007 15:27

    Já používám drcené vločky, kaše je jemnější. Vařím asi 5 minut, ale musím míchat, rádo se připaluje. Hotové sypu skořicovým cukrem. Nemastím, i tak je dobrá. Někdy obložím kompotovaným ovocem (výborné jsou meruňky), v tom případě ani nesladím.

  • Veronika Docekalová | 23. 8. 2005 23:07

    Po uvaření jsem osladila moučkovym cukrem a omastila a pak jsem to rozdělila do mističek a zkusila jen tak samotny, s grankem, ovocem, oříškama, marmeládou. Vše moc dobrý. Příště zkusim místo obyčejného cukru vanilkovej a taky s kokosem. Ale to už si každý vybere podle chuti. Je to chutná vydatná a zdravá snídaně

  • Di | 3. 6. 2005 08:31

    Neprohřívám, uvařím - fakt ale je, že mám Zepter a nemusím míchat. Je to vhodná snádaně pro diabetiky. Vločky mají sice dost sacharidů, ale "pouští" je do krve pomalu. Mléko někdy naředím vodou - je o něco sacharidů méně, a trochu osolím. Kousek másla přidám na konci varu. S medem nebo ovocem je opravdu vynikající.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše ovesné Bramborová kaše
Pokrmy Z ovesných vloček Kaše Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený celer se sýrem

Smažený celer se sýrem

Řecký salát po řecku

Řecký salát po řecku

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

"Čína" se sojovým masem a kedlubnou

Peříčkový řez

Peříčkový řez

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Drůbeží játra se zeleninovou rýží

Rychlé povidlové řezy

Rychlé povidlové řezy

Placičky z brokolice a cukety

Placičky z brokolice a cukety

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Doporučujeme

35 minut
Červené špagety

Červené špagety

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

43
Brownies z USA
Brownies z USA
24
Skotská vejce podle The Real Meat Society
Skotská vejce podle The…
22
Cottage quiche s červenou cibulí
Cottage quiche s…
22
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
19
Špaldovo-semolinové palačinky, základní recept
Špaldovo-semolinové…

Zajímavé články

Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
AHA.cz Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Kate celá zelená vyděsila veřejnost: Těžká nemoc zpátky?

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Styl Victorie Beckham: Tyhle módní triky zaručují styl i centimetry navíc!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Přiznání Ivy Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

Kolikátého jste se narodili? Datum ovlivňuje vaši povahu

  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact