• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
Napište svůj komentář k receptu

Vločková kaše

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Vločková kaše
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      lžíce vločky
    • 2
      dl mléko
    • cukr (Nebo med)
    • máslo (Dle chuti)

Postup přípravy receptu

1
Vločky večer namočíme do studeného mléka. Ráno je prohřejeme, ochutíme cukrem nebo medem a omastíme máslem. Kaši však také můžeme ochucovat ovocným protlakem, čerstvým ovocem, skořicí, kakaem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá vločková polévka

Rychlá vločková polévka

Vločková pomazánka

Vločková pomazánka

Boží vločková polévka

Boží vločková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • danio.rerio | 4. 9. 2013 12:35

    Zkusila jsem z celozrnných vloček, bez másla, s necelou lžičkou třtinového cukru a na talíři jsem dala navrch rozmačkaný zralý banán. Moc dobré! A ani nebylo třeba máčet přes noc, půlhodinka máčení bohatě stačila (mléko nebylo z lednice).

  • Tereza J. | 23. 2. 2008 10:04

    Takto si podobne každý deň robím raňajky, len s tým, že med nepridávam, vločky sú sladké dosť, a pridávam hrozienka. ŽIadne maslo a neprihrievam. Večer namočím, dám do chladničky a ráno je mňamka.

  • Jana T. | 22. 2. 2008 23:29

    Radko já vločky nevařím, jenom spařím horkou vodou, většinou přidám rozinky, ořechy a pod. Po zchladnutí dám navrch jogurt, džem, med, čerstvé ovoce, kompot - podle chuti a fantazie.

  • Máří | 22. 2. 2008 20:53

    Kysané mléčné výrobky se zajhříváním sráží - to je princip výroby tvarohu. Asi by bylo chutnější uvařit vločky ve vodě a kefír si dát zvlášť.

  • RADKA | 22. 2. 2008 14:54

    Chci se zeptat, myslite ze jde uvarit kasi ne z normalniho mleka, ale napr. z acidofilniho mleka nebo kefiru? Nemuze se tomu neco stat:)? Diky

  • Markéta | 7. 5. 2007 15:27

    Já používám drcené vločky, kaše je jemnější. Vařím asi 5 minut, ale musím míchat, rádo se připaluje. Hotové sypu skořicovým cukrem. Nemastím, i tak je dobrá. Někdy obložím kompotovaným ovocem (výborné jsou meruňky), v tom případě ani nesladím.

  • Veronika Docekalová | 23. 8. 2005 23:07

    Po uvaření jsem osladila moučkovym cukrem a omastila a pak jsem to rozdělila do mističek a zkusila jen tak samotny, s grankem, ovocem, oříškama, marmeládou. Vše moc dobrý. Příště zkusim místo obyčejného cukru vanilkovej a taky s kokosem. Ale to už si každý vybere podle chuti. Je to chutná vydatná a zdravá snídaně

  • Di | 3. 6. 2005 08:31

    Neprohřívám, uvařím - fakt ale je, že mám Zepter a nemusím míchat. Je to vhodná snádaně pro diabetiky. Vločky mají sice dost sacharidů, ale "pouští" je do krve pomalu. Mléko někdy naředím vodou - je o něco sacharidů méně, a trochu osolím. Kousek másla přidám na konci varu. S medem nebo ovocem je opravdu vynikající.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Kaše ovesné Bramborová kaše
Pokrmy Z ovesných vloček Kaše Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Pozdní večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Máslo Mléko Vločky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Jogurtový chléb

Jogurtový chléb

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně

Vanilkový koktejl

Vanilkový koktejl

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Filé v alobalu

Filé v alobalu

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Doporučujeme

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

99
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
75
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Zeleninovo-ovocný salát…
67
Francouzský dresing
Francouzský dresing
61
Ragů (salsa Bolognese) iliti
Ragů (salsa Bolognese)…
59
Hummus z červené řepy
Hummus z červené řepy

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

Lešek Semelka (74) zdrcený po smrti dcery, zpěvačky Heleny Zeťové: Skončil v ústavu!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Vločková kaše
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact